Zenés gyermekprogramok minden délután a kicsik örömére!

a Summerfest Tököl programjában

Garabonciás Együttes

Az együttes 1991-ben alakult Csornán. Muzsikájuk műfaja ’megzenésített vers’ és hitvallásuk, hogy a zene és a költészet ötvözése segíthet abban, hogy az irodalom, a versek újra közelebb kerüljenek gyermekhez, felnőtthöz egyaránt.

Műsoruk címe: "MESEBOLT"

Időpont: 2018. augusztus 13. – 17:00

Tihanyi Vándorszínpad

A Tihanyi Vándorszínpad Tihanyi Tóth Csaba nevéhez fűződik. A magyar operett népszerűsítése, hagyományainak ápolása, gyakorlása és egyben a mindenkori közönség igényes szórakoztatása a fő célkitűzés. A műsoraik minden korosztálynak szólnak.

Műsoruk címe: Csodahegedű

Időpont: 2018. augusztus 14. – 17:00

Kuttyomfitty Társulat

A társulat azzal a céllal alakult meg 2011-ben, hogy olyan műsorokat mutasson be, ahol a táncos élmény mellett helyet kap a néprajz, a zene és az irodalom is. A főleg gyerekeket célzó műsorok nagy sikert aratnak a felnőttek körében is.

Műsoruk címe: Három az igazság

Időpont: 2018. augusztus 16. – 17:00

Kifli Zenekar

A Kifli zenekart 2018-ban négyen hozták létre. A zenekar nem fog csalódást okozni: a csapat hihetetlenül lendületes, műsoraikban a zenéé a főszerep. A kicsik garantáltan imádni fogják őket!

Időpont: 2018. augusztus 17. – 17:00

Iszkiri Zenekar

Vicces gyerekdalok mai témákkal: az ISZKIRI egy modern, vagány gyerekzenét játszó zenekar. Tagjai gyakorló apukák, akik főállásban is gyermekekkel foglalkoznak. Ugyanakkor évtizedek óta profi zenészként is működnek.

Időpont: 2018. augusztus 18. – 17:00

Portéka Színpad

A Portéka Színpad színvonalas gyermekműsorok készítésével és előadásával foglalkozik. A díszletes, jelmezes, zenés játékok nagy része élő színházi előadás. Ezenkívül minden műsor tartalmaz bábjátékot, bábjátékokat is.

Műsoruk címe: Vásári Komédia

Időpont: 2018. augusztus 19. – 17:00