Zenés gyermekprogramok minden délután a kicsik örömére!

a Summerfest Tököl programjában

Alma Együttes

A családi koncert során az egyedi stílusú etno zenét játszó együttes improvizatív módon kezeli a táncos-zenés együttlétet: a gyerekek, sőt a szülők is aktív részesei és formálói a sok vidámsággal fűszerezett műsornak.

Időpont: 2017. augusztus 13. – 17:30

Garabonciás Együttes

Az együttes 1991-ben alakult Csornán. Muzsikájuk műfaja ’megzenésített vers’ és hitvallásuk, hogy a zene és a költészet ötvözése segíthet abban, hogy az irodalom, a versek újra közelebb kerüljenek gyermekhez, felnőtthöz egyaránt.

Műsoruk címe: Bukfenc

Időpont: 2017. augusztus 14. – 17:00

Holló együttes

A Summerfest minden korosztálynak ad szórakozási lehetőséget. Példa erre a Holló Együttes szereplése, akik 30 éves múltukkal garantálják, hogy a fesztiválra ellátogató gyerekeknek szórakoztató és színvonalas koncerttel érkeznek.

Időpont: 2017. augusztus 15. – 17:00

Palinta Társulat

1998 óta több ezer családi koncert mai magyar költők megzenésített verseiből, önfeledt szórakozás, közben egy kis kultúra szedegetés – ez a Palinta. Veres Andi zenéje, magával ragadó stílusa, gyönyörű hangja utaztat minket a fülbemászó dallamok szárnyán.

Műsoruk címe: Zene-bona, szana-szét

Időpont: 2017. augusztus 16. – 17:00

Kuttyomfitty Társulat

A társulat azzal a céllal alakult meg 2011-ben, hogy olyan műsorokat mutasson be, ahol a táncos élmény mellett helyet kap a néprajz, a zene és az irodalom is. A főleg gyerekeket célzó műsorok nagy sikert aratnak a felnőttek körében is.

Műsoruk címe: Egyszer egy királyfi

Időpont: 2017. augusztus 17. – 17:00

Kolompos együttes

A magyar gyermekek körében egyik legnépszerűbb együttesként törekszenek megismertetni, megszerettetni a gyerekekkel és szüleikkel a magyar népzenét, néptáncot, népszokásokat, mindazt a páratlan kulturális kincset, melyet elődeink hagytak ránk örökségül.

Időpont: 2017. augusztus 18. – 17:00

Pódium Színház

A Pódium Színházban minden korosztály megtalálja a neki szóló előadást. Az előadás látványos, kedves és szerethető, mivel a gyermekek kedvenc meséiből válogattunk egy csokorra valót. A társulat most volt 9 éves.

Műsoruk címe: Állati ki-mit nem tud

Időpont: 2017. augusztus 19. – 17:00