Remek koncertek, remek előadóktól

a Summerfest Tököl programjában

Zvonko Bogdan

Több évtizedes énekesi és dalszerzői múltra visszatekintő legenda érkezik Tökölre. Zvonko Bogdan, a tamburazene koronázatlan királya teszi felejthetetlenné a Summerfest nyitó estjét. A híres énekes nevéhez sok felejthetetlen zene kötődik.

Időpont: 2018. augusztus 13. – 19:30

Margaret Island

A Margaret Island 2013 őszén alapított háromtagú magyar alternatív popegyüttes. Dalaikban akusztikus és folkpopos hangzásvilágot elegyítenek össze népzenei elemekkel. Ma ők az egyik legnépszerűbb hazai zenekar a fiatalok és idősebb korosztály körében!

Időpont: 2018. augusztus 14. – 20:00

Marko Markovič Brass Band

A világszerte ünnepelt szerb Boban Markovic fia Marko Markovic és 8 fős zenekara hozza el a Summerfest szinpadára a méltán híres szerb ritmusokat, pörgő életérzésüket egy felejthetetlen hétvége indító koncert keretein belül.

Időpont: 2018. augusztus 17. – 20:00

Mielotxin zenekar

A Mielotxin Együttes 15 éves múltra tekint vissza. Nagyon gazdag baszk és spanyol népzenei hagyatékból táplálkoznak. Az együttes zenéje, az ének mellett, tangóharmonikán, dobokon, elektronikus zongorán, ütős és fafúvós népi hangszereken csendül fel.

Időpont: 2018. augusztus 18. – 18:00

Canarro - Hungarian Gipsy Swing

A Canarro magával ragadó zenéje a tradicionális gypsy jazz stílus köré épül – a zenekar elsőként képviseli ezt a műfajt hazánkban. A Fesztivál színpadán izgalmas utazásban lesz részünk: a 20-30-as évek swing és jazz világát varázsolják elénk.

Időpont: 2018. augusztus 19. – 18:00