Zenés gyermekprogramok minden délután a kicsik örömére!

a Summerfest Tököl programjában

Lóca Együttes

Hegedű, furulya, gitár és sok-sok ének mellett zenés gyermekműsorok keretében néphagyományokat és népszokásokat elevenítenek fel a Lóca Együttes tagjai. Az előadások aktív szereplői a gyerekek.

Műsoruk címe: Úgy tetszik, hogy jó helyen vagyunk itt!” és "Érik a ropogós cseresznye"

Időpont: 2019. augusztus 15. és 19. – 17:00

Pódium Színház

A Pódium Színházban minden korosztály megtalálja a neki szóló előadást. Az előadás látványos, kedves és szerethető, mivel a gyermekek kedvenc meséiből válogattunk egy csokorra valót.

Műsoruk címe: Nyári Tündérkert

Időpont: 2019. augusztus 16. – 17:00

Szegedi Miniszínház

Egy utazószínház Szegedről. A társulat több, mint 30 éve működik és a repertoárjukban megtalálható sok interaktív játszóházas előadás és vidám zenés mesejáték.

Műsoruk címe: Don Quijote kalandjai

Időpont: 2019. augusztus 17. – 17:00

Kolompos Együttes

A magyar gyermekek körében egyik legnépszerűbb együttesként törekszenek megismertetni, megszerettetni a gyerekekkel és szüleikkel a magyar népzenét, néptáncot, népszokásokat, mindazt a páratlan kulturális kincset, melyet elődeink hagytak ránk örökségül.

Időpont: 2019. augusztus 18. – 17:00

Paprika Jancsi Csúzlizdája

Próbáljátok ki ügyességeteket Paprika Jancsi csúzlizdájában, vajon hány bábut tudtok lelőni? Vagy törjetek borsot pajtásaitok orra alá és tekerjétek ti a bicklit, amely a bábukat mozgatja! A hoppmester nem más, mint Barha Tóni!

Időpont: 2019. augusztus 19. – 13:00-tól